M’HAN DONAT UN PREMI!

Aquest premi comença a AretyPico (un bloc que diuen que "premian el arte y la creatividad") i es va transemetent de blocaire en blocaire en forma de meme, premiant cadascú a 5 blocs

Se'm  fa gros  pensar que he rebut aquest premi de mà de la Trillina, és a dir, d'una lectora/visitant del meu bloc. Jo no en faig gaire escarafalls del meu bloc i tampoc solo rebre moltes visites. Quan participes a una convocatòria de blocaires com és Relats Conjunts, a la que solo  participar de tant en tant, és normal que per l'enllaç que et posen a Relats Conjunts, els altres blocaires que hi han participat facin el tafaner a casa teva. Em sorpren de totes maneres que algú li hagi passat pel cap donar-me aquest premi. És un  premi per les  meves il·lustracions i al contingut del meu bloc. Gràcies Tillina, de tot cor. No m'ho esperava. Ni rebre'l ni que algú admirés d'una  manera o altra el meu bloc (almenys no com per rebre un premi). Com que  me l'han donat, es veu, per això dels meus dibuixets, i com que la figureta és un "pongo" horrorós (ja em perdonareu…) m'he pres la llicència de fer-me'l a la meva  mida:

No és cap virgueria, ho sé, però tampoc calia trencar-se massa les banyes i explotar la creativitat per transformar el trofeu. No… més aviat he pretès que fós reconeixible tal i com me l'ha fet arribar la Trillina. Es veu que ara jo hauria de donar el  premi a algú altre… La veritat és que no sé per on començar!
Tinc una lectora assídua que fa unes fotografies impressionants: Elur, t'ha tocat!
N'hauria de triar quatre més, però… voleu dir que cal? Al fiinal, tant repartir premis així subjectiament no tindrà cap gràcia. Podria tria els quatre que  falten, però no se me n'acut cap dels que  sovintejo per dona-lo objectivament i convençut. Així doncs, Elur, tot per a tu! Si vols continua la cadena… I perdona'm, però qui se'l mereix més que tu?

[@more@]

Quant a eudald

...quin ximple! no canviarem mai?
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: M’HAN DONAT UN PREMI!

 1. Jordi diu:

  Ja ho pots ben dir que és lleig, però malgrat tot felicitats pel premi.

 2. elur diu:

  home, doncs tu! perquè les teves il·lustracios i dissenys són realment bons!!

  Moltes gràcies, maco.
  No sé ben bé què dir… a part de que no sé pas quin mèrit m’otorgues. M’afalagues i em fas sentir un xic de vergonya 😛
  Espero que no et sàpiga greu que no continuï amb el “meme”. Però això sí, el teu premi, la teva versió, sí que la posaré a casa. Aquest sí que val, aquest sí que és original del tot.
  Gràcies!
  PetoNassos!!

 3. trillina diu:

  Molt bona l’adaptació del premi! jo ja vaig comentar que el trofeu original era bastant cutre però no m’esperava que el versionessis!
  Felicitats!

 4. CHI 1″ Ceramic Hair Styling Iron Straightener FAROUK Model:10300
  $71.00 $50.00
  Save: 30% off
  • CHI Hair Straighteners limited edition pink camo collection ceramic flat iron will give you silky smooth hair

  • Versatile all-in-one ergonomic design is featured in this professional salon model hair care beauty product

  • Create silky, shiny hair instantly with this versatile flat iron

  • Flash quick heating, swivel cord

  • Straighten, flip, bend or curl

  • Free pink camouflage storage bag included

  http://www.ghdprincess.com/

 5. nike shox diu:


  /”>nike shox
  http://www.airmax-shox.com/en/category/19-nike-air-rift-.html
  So beautiful sharing!Thank you very much.

Els comentaris estan tancats.