a qui m’assemblo?

Fa temps que estic estudiant la  possibilitat de cardar el camp de BLO.CAT perquè coses aparentment senzilles de  penjar, com aquesta que volia penjar avui, sembla que són impossibles aquí. Suposo que  també hi fa molt la meva ignorància, però entre que a vegades se'm fa  complicat publicar segons què i que moltes vegades el servidor fa el que vol -hi ha dies que no et pots connectar ni al teu  bloc, ni a bloc.cat ni publicar, ni veure res- m'estic instal·lant de  mica en mica a cal Blogger… us deixo el videu d'aquest tio, que es veu que de cara som iguals… segons "my heritage"! si voleu veure la  meva  transformació en Tarkan, feu un cop d'ull a l'Aumaria! (en pràctiques / obres / poves) de  cal Blogger! Au… us deixo el videu aquest del Tarkan, si els senyors youtube i bloc.cat es  posen d'acord i els dóna la gana de deixar-lo  veure!
 

[@more@]

Quant a eudald

...quin ximple! no canviarem mai?
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: a qui m’assemblo?

 1. aniol diu:

  I a Bloctum?
  http://cat.bloctum.com/aniol
  Tothom pensa en Blogger, però no em sento còmode depenent de Google. En canvi a Bloctum se m’assegura que tot ho tindré en català i que de moment nom’ha fallat.

 2. elur diu:

  Doncs… l’heritage aquest, vols dir que s’ha fixat gaire en tu? no trobo pas que t’hi asssemblis.

  Jo vai començar amb blogger, em volia passar a bocat, però vist lo vist, la meravellosa manera de funcionar que té, m’he quedat allà on era…
  Encara provaré sort al cat.bloctum aquest de l’aniol…

  Apa, Tarzan… que tinguis un bon dia!!
  petó!

 3. menxu diu:

  Que a qui t’assembles? Amb la Mery Cherry fa temps (fa més d’un any) que diem que t’assembles al nostre germà!!! 😉

 4. alls cuits diu:

  Doncs si, la veritat és que les coses a blogger són més fàcils però em fot ràbia que així de ser així, més que res perque m’estimo més que sigui cat!

 5. CHI 1″ Ceramic Hair Styling Iron Straightener FAROUK Model:10300
  $71.00 $50.00
  Save: 30% off
  • CHI Hair Straighteners limited edition pink camo collection ceramic flat iron will give you silky smooth hair

  • Versatile all-in-one ergonomic design is featured in this professional salon model hair care beauty product

  • Create silky, shiny hair instantly with this versatile flat iron

  • Flash quick heating, swivel cord

  • Straighten, flip, bend or curl

  • Free pink camouflage storage bag included

  http://www.ghdprincess.com/

Els comentaris estan tancats.