àries

(en construcció) calma, calmaaa!

 

Enhorabona, àries! Comença una etapa  per a vosaltres plena de curses cap a l'èxit i amb molt  bones  vibracions. Potser deixareu arraconats alguns projectes per cuestions amoroses. Teniu molt clar que no hi ha res més important com estimar. De tota manera, qualsevol cosa que emprendreu us anirà més que bé si és que  decidiu emprendre res… Si no tampoc passa res, perquè feu o no feu. les coses us venen de cara. Així que deixeu anar la imaginació i poseu-vos les ales, que mai se  sap com aniran les  coses, però, els vostres somnis són  per fer-los realitat. Jo no els deixaria arraconats. L'amor i els bons propòsits sempre es poden compaginar. Potser és un bon moment per a compartir aquests desitjos. Sense adonar-vos haureu passat la primera dècada del mileni, i no serà fins llavors que us adonareu de com han canviat les  coses, de com ha canviat tot, Fins i tot vosaltres haureu canviat molt. Aprofiteu aquests dos últims anys per millorar. Ho teniu a l'abast!

 

 

 

 

 

 

 

 

[@more@]

Quant a eudald

...quin ximple! no canviarem mai?
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: àries

  1. rosa diu:

    hola sóc a rosa,he passejat pel teu bloc i saps em recordes al poltrona al pallasso.
    ep que sóc àries.

  2. mbtschuhen diu:

    Cellular Budget wollte Telefonbuch BRITAIN Shopper

    Der 1. Unterstützung für die Kunden ermöglicht leisten Hause bringt durch seine mobile können in England werden vorgestellt., mbt sandalen ema Damen , Einzelhändler unterzeichnet Unter dich auf die Technik sind in der Regel McDonalds, fressen, Pret -a-Manger und viele Schuhe gespeichert. Benutzer, die wollen, um dieses Verfahren anzuwenden – genannt Fast Wasserhahn – erfordern Apple plus Barclaycard Guthaben und ein neues Handy entwickelt in Bezug auf kontaktlose Zahlungen. Die Idee des zellulären Taschenbuch ist das Erreichen Akzeptanz all-in der gesamten EU. Das Unternehmen produziert Programme erreichbar durch Nähe Domain Anschluss (NFC), das Kurzstrecken-Handheld Engineering Dies unterstreicht einige der jetzt notwendig drahtlose Bezahlung., mbt , Speedy Engage ist wirklich eine Anstrengung, die Kalk-und Barclaycard. Es wird ein NFC-fähiges erfordern Samsung Tocco Lite Handy, die oft zusätzlich weiterhin auf den Verkauf in Freitag.

Els comentaris estan tancats.