cranc

(en construcció) un pas endavant  i quatre endarrere…

 

Si fins ara no havíeu descobert  per  a què servia  la  vostra closca, aquesta  cuirassa dura  i resistent, aviat sabreu per a què és. Us protegeix tant del mal que  us pot venir de fora com del que us  pogueu fer vosaltres. Assimilareu doncs grans  nivells de seguretat personal i descobrireu noves aptituds. I no només  això: A més en sabreu treure profit, especular amb les  vostres habilitats i treure'n guanys i bons beneficis (no cal prostituir-se tampoc, eh?) Així, mentre  veieu augmentar els vostres  ingressos, no estaria  de més que aneu rummiant com invertir-los en un futur proper. És molt probable que per això necessiteu l'ajuda d'una persona experimentada, algú de confiança o algú important en la vostra  vida per prendre decisions més arrisacades. Refieu-vos-en: Júpiter i Neptú hi estan molt d'acord i us  donaran un cop de mà. Arrisqueu, que cap al 2010 la  vostra  vida pot cambiar radicalment (esperem que sigui per millorar, no?)…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[@more@]

Quant a eudald

...quin ximple! no canviarem mai?
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: cranc

  1. mbtschuhen diu:

    “Sie vielleicht notwendig, um Laderaum eines Vorteile erhalten bleiben Zyklus zu erhalten, dass die Anhänger in dieser Zeit dort, aber alle Fakten in der Regel Personen nicht nutzen, die von denen oft. Einfach alle über 10% erscheint die Nutzung der NFC machen Funktionalität mit seinen Handys “, erwähnte Mister Ubaghs., mbt schuhe mwalk Herren , Portable Couponing, wo durch Personen konnte Swipe eigenen Mobilteile an Waren zu erwerben Abzinsungssätze kann Engineering Kickstart NFC, nimmt Ihr Hund. Oder es könnte möglicherweise bekommen Attraktion von nun an statt Bluetooth., mbt schuhe : “Es kann Putting Handy plus verwendet werden soll für das Ersetzen von Dateien aus Telefon, um Handy sowie in Bezug auf, ausdrückliche, Aufnahmen aus dem diese für eine TV auf dem PC, “Ihr Hund gesagt.

Els comentaris estan tancats.