balança

(en construcció) de mica en mica s'omple la pica…

 

Sembla una verdadera llàstima… Em sap greu però acabareu el 2007 amb un mal regust de boca: Us donarà la sensació de ser les persones més pòtoles i desmanegades del vostre entorn més proper. Però no us desespereu… L'arribada d'un nou any us farà posar les piles i sabreu trobar l'equilibri (a la vostra manera, com sempre) tot i que no acabeu de conciliar-lo amb la gent que  estimeu. Cap a l'agost de 2008 ja ho haureu oblidat del tot perquè haureu aconseguit algunes de les coses que sempre havíeu desitjat. Així, tot superant la decepció anterior, sabreu combinar el plaer i les obligacions tant bé com ningú ho pot arribar a fer, i d'aquí en poden sortir grans relacions sòlides i extrovertides que començaran a donar fruits cap el 2009. I és que sembla que mai sabeu dir que no. Més endavant Urà i Júpiter us donaran un cop de mà per encertar millor les vostres decisions.

 

 

 

 

 

 

 

 

[@more@]

Quant a eudald

...quin ximple! no canviarem mai?
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: balança

  1. mbtschuhen diu:

    Mobile oder portable Brieftasche sagte ihr, ich würde uk BRITAIN Shopper

    Das erste Programm, dass erlaubt Endkunden abdecken kauft im Wege des Smartphones hat das gebracht worden, die in., mbt sandalen ema Damen , Amid Einzelhändler Prozess aufgeführt sind in den McDonalds, EAT , Pret-a-Manger sowie einige Schuhe oder Stiefel Kaufleute. Die Verbraucher in der Hoffnung auf das jeweilige System zu nutzen – genannt Easy Harness – wird Kalk und Barclaycard Aufzeichnungen müssen sowie das Mobilteil entwickelt bestimmt für kontaktlose Aufwendungen. Nachdenken über die besondere tragbare Tasche Buch ist in der Regel Entwicklungsländer Attraktion rund um den europäischen Ländern. Die besondere Unterstützung wird einfach durch erreichbare Nähe Area Übertragung (NFC), die Short-Range Wireless die jetzt erforderlichen Know-how dieser untermauert unzählige Handheld Kosten Techniken., mbt schuhe billig , schnell Tippen in ein Aufwand zwischen Orange und auch Barclaycard. Es wird brauchen einen NFC-fähigen Samsung Tocco Lite Hörer, dass weiterhin wächst Produkte bei Fr.

Els comentaris estan tancats.